Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен шум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странен шум

Закарах си колата на автомивка и после си я взех тръгвам и като кача над 3000 об се чува странен шум бучи повече и всякаш не върви, даже леко предърпва.После като че ли се оправи малко.Възможно ли е тия да са напъскали нещо с тая струийка или в ауспуха да има вода?На място като я форсирам до 5000 нема нищо такова и оборотите си държи.
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Мили ли са двигателя?
    настояща - BMW 3er
    ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
    ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

НЕ
      Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Карам я като е студена предърпва от 2800 до към 3200 об се чува едно режене, после се оправя и след тва плавно заглъхва.На място като я форсирам си се форсирва, държи си ниски обороти.Сега провбах и така като задаржа съединителя напомпя до 3000 об чува се нормално и като пусна съединителя пак почва нещо да реже.Колеги от какво може да е?Катализатора да се е свършил и да задържа газове?

Comment

Никой ли няма някаква идея какво може да е това?

Comment

...
            156-2.4-JTD-99;
            156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

...
              156-2.4-JTD-99;
              156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Колега защо не я оставиш да поработи на място и да загрее докато се вкючат перките?
                Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
                The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Първоначално публикувано от niki-25
                  Колега защо не я оставиш да поработи на място и да загрее докато се вкючат перките?
                  Какво имаш предвид с това?

Comment

Има логика в думите на колегата;;Кой знае докъде са и набили вода,щом по горе се споменава пароструйка;;след такова миене,аз поне/с други коли/винаги съм имал проблеми;;
                    156-2.4 jtd

Comment

Ами може и водоструйка да е там с каквото мият не са ми мили двигателя!

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... light=3000

п.п. дано проблема не ти е от някой описаните в темата...според мене без да искали са ти напръскали в ауспуха или нещо такова.

Comment

Май катализатора ми си е заминал.днес ходих при приятел на канал не дранчи гарнето ама меката връзка се е заказала или измакнала леко сега явно е повече защото все повече започна да реве колата.Отзад не излизат почти никви газове съвсем слабо духа.Колко е меката врузка и кво гърне да сложа на мястотот на катализатора, не иска да ми се чува колата.Някой знае ли в Ямбол къде ги изкупуват тия катализатори?

Comment

Катализаторите ги изкопува човек който обикаля навсякъде.Цената е 70/80лвкилограма Обади му се на номер0886236581името не съм го писъл.
                            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Working...
                            X